MOVCA este o organizație neguvernamentală, asociație de membri, care pledează pentru agricultura ecologică și produse agroalimentare ecologice în Republica Moldova. Membrii Asociației sunt: fermieri ecologici și/sau în conversie, procesatori, distribuitori, importatori, exportatori, consultanți, vânzători, consumatori, etc.

În cadrul acestui concurs, urmează a fi selectat un/o manager/ă de proiect, care va oferi implementa proiectele în derulare al Asociației și va prelua și funcția Directorului Executiv interimar al Asociației. Funcția prevede o implicare de 80% în calitate de manager de proiecte și 20% – Vice-director.

De menționat este că poziția dată este una temporară pentru perioada August-Decembrie 2020, cu posibilă extindere în 2021.

Responsabilități:

  1. Asigurarea implementării cu succes a proiectelor în derulare ale Asociației;
  2. Reprezentarea Asociației la diverse activități;
  3. Asigurarea comunicării eficiente cu membrii, partenerii, donatorii Asociației;
  4. Implicarea în activități de fundraising;
  5. Asigurarea continuității activităților de lobby a Asociației;
  6. La inițiativa/solicitarea Consiliului de Administrare al Asociației atribuirea altor sarcini.

Cerințe față de candidat:

Locul de muncă: oficiul Asociației MOVCA, str. Căpriana 50, ASEM, blocul C, bir. 207.

Program de lucru: 40 de ore pe săptămână.

Dosarul pentru concurs va conține:

Persoanele interesate sunt încurajate să facă cunoștință cu activitatea Asociației MOVCA la: www.movca.md sau www.facebook.com/MOVCA.md/

Persoanele interesate sunt invitate să expedieze dosarele complete până la 9 august 2020, la adresa de e-mail: info@movca.org indicând în subiectul e-mailului: „Aplicație Manager de proiecte/Vice-director”.

Ne rezervăm dreptul să examinăm aplicațiile continuu, prin urmare, este în interesul tuturor candidaților să depună cererea cât mai curând posibil.

Pentru întrebări adiționale puteți expedia un email către Natalia Papuc, director executiv al Asociației, email: info@movca.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.