Asociația Patronală „Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică – MOVCA” lansează un concurs de angajare a unei persoane în funcția de Asistent(ă) de proiecte.

Context: MOVCA este o organizație neguvernamentală, asociație de membri, care pledează pentru agricultura ecologică și produse agroalimentare ecologice în Republica Moldova. Membrii Asociației sunt: fermieri ecologici și/sau în conversie, procesatori, distribuitori, importatori, exportatori, consultanți, vânzători, consumatori, etc.

În cadrul acestui concurs, urmează a fi selectat un/o asistent/ă de proiect, care va oferi suport Directorului Executiv al Asociației în implementarea proiectelor în derulare și activităților cotidiene ale Asociației.

Responsabilități:

  1. Asigurarea suportului de ordin tehnic, logistic și administrativ în activitățile curente ale proiectelor, în coordonarea activităților partenerilor implicați în proiect, în implementarea proiectelor în parametrii asumați;
  2. Asigurarea suportului de secretariat;
  3. Asigurarea comunicării fluente cu membrii Asociației pentru o colaborare eficientă. Receptivitatea la solicitările membrilor reprezintă o prioritate;
  4. Asigurarea comunicării externe:
    a. elaborarea proceselor verbale, scrisorilor, demersurilor către partenerii Asociației;
    b. Crearea articolelor/știrilor/notelor informative despre activitățile Asociației pentru pagina web, Facebook și alte canale de informare.

Cerințe față de candidat:

Locul de muncă: oficiul Asociației MOVCA, str. Căpriana 50, ASEM, blocul C, bir. 207.

Program de lucru: 40 de ore pe săptămână.

Dosarul pentru concurs va conține:

• CV-ul actualizat cu indicarea contactelor a două persoane de referință;

• Scrisoare de intenție unde va fi explicat, în linii generale, motivul care v-a determinat să aplicați pentru acest post și care sunt competențele și experiența care corespund profilului solicitat.

Persoanele interesate sunt încurajate să facă cunoștință cu activitatea Asociației MOVCA la: https://movca.md/ sau https://www.facebook.com/MOVCA.md/

Persoanele interesate sunt invitate să expedieze dosarele complete până la 1 aprilie 2020, la adresa de e-mail: info@movca.org indicând în subiectul e-mailului: „Aplicație asistent de proiecte”.

Pentru întrebări adiționale puteți expedia un email către Natalia Papuc, director executiv al Asociației, e-mail: info@movca.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.