Apel de angajare a consultanților pentru dezvoltarea platformei online E-learning în agricultura ecologică

CONTEXT

Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică – MOVCA, cu suportul financiar al GEF Programul de Granturi Mici și Programului Farmer-to-Farmer, finanțat de USAID și implementat în Moldova de către CNFA (Cultivating New Frontiers in Agriculture) va crea o platformă E-learning pentru instruirea fermierilor și studenților în agricultura ecologică.

E-Learning este procesul de învățare, formare și instruire prin mijloace electronice. Platforma va conține multiple cursuri virtuale combinând materiale practice concentrate în lecții video, materiale teoretice relevante fiecărui material, linkuri utile și alte surse de informație. Pentru a asigura crearea cursurilor online utile și calitative, MOVCA lansează concurs de selectare a consultanților care vor deveni parte a echipei de implementare a proiectului.

RESPONSABILITĂȚI

Perioada de realizare a sarcinilor: decembrie 2019 – decembrie 2020

Numărul total de zile lucrătoare pentru fiecare consultant/expert va fi stabilit individual în dependență de tematica selectată și capacitățile aplicantului.

Cerințe față de candidați:

Persoanele interesate pot depune dosarul la concurs la următoare adresa: projects@movca.org, cu mențiunea “Aplicație consultant platforma E-learning”.

Sunt încurajate să participe persoane fizice sau juridice, experți individuali sau grupuri de experți.

Dosarul de aplicare va conține:

Oferta financiară, care va include costurile pentru lucrările prestate calculate în zile de lucru.

Data limită de prezentare a dosarului: 11 decembrie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.